Volop in beweging

We zijn volop in beweging. En daar bedoel ik niet alleen onze gymnasten op maandag mee, maar de gehele sociëteit is volop in beweging. Er wordt heel hard "geklust" in ons nieuwe onderkomen, vergeet daarbij niet dat alles in de Lange Nieuwstraat 181 gewoon doorgaat.

Uw hulp aan het Spinhuispad kunnen wij goed gebruiken, dus help mee. Op dit moment moet de vloer drogen en zijn wij volop aan het inventariseren waar wij de vrijwilligers kunnen inzetten. Dus denk niet dat wij u vergeten hoor, maar vele handen maken het werk lichter.

Zondag weer een themazondag, ditmaal omlijst door een snertmaaltijd met toebehoren, best wel lekker op een koude winterdag en snert maak je niet zo snel voor jezelf alleen klaar.

Heel Nederland logt
op 1 maart in

Terwijl ik dit schrijf waren er nog een paar plaatsen vrij, dus bel eerst Nel Lowes of Nico 0104262808, de eigen bijdrage is tien euro. Ook zal André van Riel een praatje houden over de belastingen. U zult waarschijnlijk al een verzoek van onze belastingdienst hebben ontvangen, nou dat heeft hij geweten hoor!

Veel mensen denken als zij zo'n brief krijgen dat dit per direct zal moeten gebeuren, maar wij krijgen pas op 1 maart uw gegevens van hen door en geloof mij op die dag logt heel Nederland in, en is er een grote kans op storing. Dat willen wij u niet aandoen en daarom beginnen we op maandag 5 maart met het invullen. Maak daarom vanaf 1 maart een afspraak met André op 06-28451370. Denkt u er wel aan dat wij een DIGID-code voor u nodig hebben. Heeft u die niet of bent u hem kwijt? Kom dan op een vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur naar de sociëteit en ons serviceteam maakt het voor u gratis in orde. Tenslotte heet het niet voor niets serviceteam. Voor uw belastingaangifte betaalt u nog steeds een bijdrage van 10,-, maar let wel op dat wij dit alleen doen voor onze eigen leden, dus ook als het om een echtpaar gaat, moeten beiden lid zijn. Wacht ook niet te lang met de busreis, die is bijna vol. Opgeven bij Nel Lowes. Zit hij vol, laat dan uw naam MET telefoonnummer achter, voor de reserve lijst.

Meer berichten