Foto: Jeroen Donkers

Gratis lunchconcert Orpheus ter ere van prinses Beatrix

Schiedam - Dinsdag 6 februari vindt in de foyer van het Theater aan de Schie een gratis lunchconcert plaats ter ere van de onlangs 80 jaar geworden prinses Beatrix. Iedereen is hierbij van harte welkom tussen 12.15 en 13.00 uur. Het concert wordt gegeven door Koninklijk Mannenkoor Orpheus. In 2012 is Orpheus door de prinses opnieuw het recht verleend het predicaat Koninklijk te voeren en Orpheus wil op deze wijze een bijdrage leveren aan het jubileum. Ook het gemeentekoor Schiedam geeft acte de présence.

Nog tot en met 6 februari is het mogelijk het speciale felicitatieregister voor prinses Beatrix te tekenen. Het register is te vinden in de hal van het Stadskantoor. Daar is ook een kleine feestelijke expositie ingericht die bestaat uit staatsieportretten van de voormalige vorstin door de jaren heen. Ook worden er foto's tentoongesteld van de gelegenheden waarop prinses Beatrix in haar functie als staatshoofd Schiedam bezocht.

De expositie is dagelijks tijdens kantooruren te bezichtigen en ook in de avonduren als het Theater aan de Schie geopend is voor publiek.

Meer berichten