Uw hulp is hard nodig

In mijn vorige column lichtte ik al een tipje van de sluier op maar nu is het realiteit en kan ik u vertellen: wij hebben uw hulp nodig!

Wij zijn heel druk bezig met de verbouwing van ons nieuwe onderkomen aan het Spinhuispad en geloof mij maar, daar hebben wij heel veel centjes voor nodig. Eigenlijk veel meer dan dat wij in gedachten hadden. Het is net zoals je begint aan een kamertje behangen. je denkt dat je daar zoveel rollen voor nodig hebt, maar dan komen er nog heel veel onverwachte kosten bij. En dat is nu net ook bij onze verbouwing het geval. We hebben financiële hulp nodig.

Gelukkig zijn wij nu genomineerd door ING helpt Nederland vooruit. Door uw stem uit te brengen op de link: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/senioren-vereniging-soos-blauwhuis komt u gelijk op de goede pagina en kunt u stemmen op ons, per email-adres kunt u eenmaal stemmen. Maar zit u bijvoorbeeld op Facebook, plaats dit berichtje dan ook daarop en laat uw vrienden stemmen en delen. Let op: u moet uw stem ook bevestigen en soms komt dit mailtje in uw spambox terecht. Dus kijk daar nog even naar. Het zou zonde zijn als uw stem verloren gaat. Heeft u geen internet of mailadres? Vraag dan aan uw kinderen/kleinkinderen/buren of zij voor u willen stemmen, heeft u gelijk weer een contactmomentje met hen, want elke stem telt.

Met de donatie willen wij, nadat wij een door het opzeggen van de huur verplichte verhuizing hebben afgerond, een ruimte voor educatieve doeleinden inrichten waarin senioren kennis kunnen maken met alle aspecten van moderne computertechnologie en sociale media en deze op een voor hen toegankelijke manier gaan aanleren. Een hele mond vol, maar zeker nodig in deze tijd waarin alles per computer gaat en onze senioren dit echt nodig gaan hebben.

Zondag 18 februari houden wij weer een themazondag. We serveren dan een snertmaaltijd en de belastingen en veiligheid komen aan bod. Zaal open om 11.00 uur, vooraf opgeven via 010-4262808.

Meer berichten