'Kijk eens naar boven!'

SCHIEDAM - Door met het hoofd in de nek door de stad te slenteren (pas op met oversteken!) ontdek je een nieuwe wereld. De fototentoonstelling Kijk eens naar boven! is een oproep aan Schiedammers om eens te letten op klokkentorens, gevelstenen, siertegels, reclameobjecten, beeldhouwwerk, windvanen, timpanen met goden en engelen, symbolen en spreuken en andere zaken die je niet op ooghoogte waarneemt. 

Zaterdag 6 januari gaat Het Verhaal van Schiedam over de totstandkoming van deze fototentoonstelling en we testen uw kennis van de Schiedamse 'bovenwereld' aan de hand van een quiz. Er zijn twee hoofdprijzen, maar niemand gaat met lege handen naar huis. Trudy van den Akker (zij stelde de tentoonstelling samen) en Reinard Maarleveld verzorgen dit Verhaal. 

Verhaal van Schiedam en fototentoonstelling 'Kijk eens naar boven'. Zaterdag 6 januari, 13.00 uur Hoogstraat 74A, Schiedam Toegang gratis 
De tentoonstelling Kijk eens naar boven loopt nog tot 1 februari en is te zien op vrijdag van 13.00 tot 15.00 en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Hoogstraat 74A, Schiedam.

Meer berichten