Foto: RET

Fietsenstalling bij metrostation Vijfsluizen beheerd

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam start morgen, woensdag 3 januari 2018, om 10.00 uur met het beheren van de fietsenstalling op het plein bij metrostation Vijfsluizen. De fietsenstalling is bestemd voor alle fietsers en zal van maandag tot en met zaterdag beheerd zijn. Ook op zondag is de stalling toegankelijk, maar dan is er geen beheerder aanwezig. De stalling is niet gericht op het parkeren van brommers, scooters en motoren.

De fietsenstalling wordt namens de gemeente Schiedam beheerd door Biesieklette, dat ook al een stalling aan het Broersveld in de binnenstad beheert. Biesieklette houdt zich ook bezig met het creëren van werkgelegenheid en het begeleiden van medewerkers bij het vinden van regulier werk. In Schiedam gebeurt dat in nauwe samenwerking met Stroomopwaarts.

De fietsenstalling wordt beheerd van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Op andere tijdstippen en op zondag is de fietsenstalling wel toegankelijk, maar is er geen beheerder. De stalling is gratis te gebruiken door bezoekers.
 

Meer berichten