Foto: Dierenopvang Schiedam

Diego wil een verjaardagsfeestje!

SCHIEDAM - Diego is een Amerikaanse Staffordshire Terriër die met nieuwjaar zijn achtste verjaardag viert. Het is een type niet gelijk op je af springt van enthousiasme. Hij is heel sociaal tegenover mensen, maar wil eerst even weten met wie hij te maken heeft. De reden dat hij een nieuw thuis zoekt is dat de omstandigheden zo zijn veranderd het afgelopen jaar dat hij echt veel te lang alleen thuis zat. Dat is niet wat de vorige eigenaren voor Diego wilden, dus werd ervoor gekozen om via het asiel een nieuwe eigenaar te zoeken.

Diego heeft het niet zo op andere honden, alhoewel hij een uitzondering kan maken voor een charmante teef. Katten en kinderen is hij niet gewend. Hij kan alleen thuis zijn voor een paar uur, en is waaks. Bij het uitlaten wil hij alle richtingen uit en trekt hij aan de lijn. Diego zoekt een ervaren eigenaar die stevig in zijn schoenen staat, iemand die lekker actief bezig met hem kan zijn. Diego verblijft nu al een paar maanden in het asiel, en het zou mooi zijn wanneer hij zijn verjaardag met iemand kan vieren!

Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 112 (locatie Schiedam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-hargahoeve.

Meer berichten