Logo nieuwestadsblad.nl


Adoptie-actie kerstdiner succes!

De voorbereidingen voor het kerstdiner van de cliënten van de Voedselbank zijn al vergevorderd. Het belooft een fijn diner te worden. Op 19 december zullen de mooi gedekte tafels weer klaarstaan in de sfeervolle Grote Kerk aan de Lange Kerkstraat. Alle gasten worden persoonlijk uitgenodigd.

Een prachtig buffet, waar alle gasten wel een smakelijke maaltijd zullen vinden. Van het orgel klinken de bekende kerstklanken. Dreaming van een witte kerst zal niet ontbreken. Verder wordt de avond opgeluisterd door het Dickenskoor uit Schiedam.

Wat betreft de financiën; die zijn nog niet helemaal rond. Ze kunnen nog donaties gebruiken voor zo'n 100 couverts. ''Wilt u als betrokken Schiedams bedrijf, organisatie of particulier 'weer' meedoen aan deze unieke actie dan kunt u contact opnemen met: Hanneke Guijt: e-mail: kerstdiner@voedselbankschiedam.nl.''

U kunt het bedrag = het aantal couverts dat u wilt adopteren x € 25,00 overmaken op Bankrekeningnr. IBAN NL16INGB0006508238 van Stichting Voedselbank Schiedam o.v.v. Kerstdiner 2017.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox