Logo nieuwestadsblad.nl


Moet niet gekker worden

Bij bijna alles wat ik in de krant lees doe ik dat in gedachten met senior ogen, zodoende kan ik beter begrijpen waar senioren in deze maatschappij tegenaan lopen. Als ik lees dat een ziekenfondsverzekering aan senioren voor een heel jaar medicijnen wil gaan verstrekken is mijn eerste gedachte: het moet niet gekker worden. Juist DIE groep heeft begeleiding nodig met medicijnen en dat allemaal om kosten te sparen? Hoe gek moet je zijn? Wat doe je als kind wanneer je ouder komt te overlijden? Alles moet worden weggegooid. Nee, juist de senior is gebaat bij een maandelijks onderzoek om te kijken of alle medicijnen wel nodig zijn en juist dat is kostenbesparend.

Weer een andere kleur of vorm, doe ik het goed?

Als ik voor de zoveelste keer weer een merkverandering krijg omdat de apotheker nog meer wil verdienen, slaat bij mij al een beetje de paniek toe. Weer een andere kleur of vorm, doe ik het goed? Ik hoop dat dit voorstel geen doorgang vindt.

Wij bij Soos Blauwhuis zijn volop bezig met de feestdagen. Vandaag een afgeladen sociëteit gehad met Sint en Piet, prachtige modeshow en lekkere Chinees. Ruim tachtig mensen hebben weer een geweldige dag gehad.

Nu de aandacht maar richten op de volgende activiteit, het Roze Café bestaat zondag 3 december alweer vier jaar, waar blijft de tijd dat wij dit aankondigden en wat is het een succes gebleken. Ook al behoor ik niet tot de doelgroep LHBT, ik ga lekker een kijkje nemen en een drankje drinken, want het is er zo gezellig. Behoort u tot de doelgroep LHBT? Noteer zondag 3 december, het feestje is van 14.00 tot 17.00 uur. Nooit geweest? Dan is het tijd om uit de kast te komen!

Eenzaamheid krijgt bij ons geen kans en ook met de Kerstperiode hebben wij weer een diner voor de leden. Door de grote belangstelling zijn er twee sessies en is er nog beperkt plaats voor de middag. Bel Nel Lowes op 4262808 of er nog plaats is, wilt u lid worden van de Soos of deze steunen met een lidmaatschap? Kost slechts 20,- per jaar/per persoon (via: 0622724227). Mijn nieuwe telefoon ligt te popelen om contact.

Tot over 2 weken!

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox