Logo nieuwestadsblad.nl

Inloopconcert Grote Kerk

Stichting Muziek Grote Kerk verwelkomt op zaterdag 2 december Kamerkoor Delft Blue onder leiding van Sebastian de Leeuw. Het programma, dat zij verzorgen, heeft als titel: 'Verliefd, verloofd....verlaten' Instrumentale begeleiding wordt verleend door Ulrike Miersch (dwarsfluit), Nellie Schut (piano) en Alinda Lenting (blokfluit)

Kamerkoor Delft Blue is een koor van enthousiaste, ervaren zangers met interesse voor een breed – veelal a capella – repertoire. Van Bach’s Johannes Passion tot Butans’ Lux Aeterna, van Monteverdi en Purcell tot Manneken en Poulenc: Delft Blue gaat graag de uitdaging aan. Daarnaast is het koor maatschappelijk betrokken met onder andere het zingen voor en met ouderen, op de lichtjesavond in Delft en een zangfietstocht langs maatschappelijke instellingen.

Aan de hand van een keur aan componisten ( van Monteverdi en Purcell tot Kodaly en Andriessen ) maken we een levensreis langs de thema's: Verliefd...., Verloofd...., Getrouwd..., Bedrogen..., Verlaten... en ... Stervende.
Het belooft een boeiende muzikale middag te worden!

Meer berichten
Shopbox