Logo nieuwestadsblad.nl


Op uitnodiging van hospitalitymanagers Alex Sievers en Annelies van der Nagel van Vitaal&Zo maakten de toekomstige bewoners van ParkEntree met elkaar kennis tijdens een high tea in De Beurs. Ook Betsy en Ron Bronsgeest die op nummer 47 gaan wonen.
Op uitnodiging van hospitalitymanagers Alex Sievers en Annelies van der Nagel van Vitaal&Zo maakten de toekomstige bewoners van ParkEntree met elkaar kennis tijdens een high tea in De Beurs. Ook Betsy en Ron Bronsgeest die op nummer 47 gaan wonen. (Foto: Anke Bodewes)

Vrolijk en vitaal in ParkEntree

Betsy en Ron Bronsgeest zijn, na 30 jaar woonplezier, druk met het leegruimen van hun huis aan de Jac J.W. Boezemanstraat in de Woudhoek. Ze verhuizen tijdelijk naar hun dochter, maar hopen zomer 2018 van hun nieuwe tuin in ParkEntree te genieten. Het 'senior smart living'-project wordt pal naast het Beatrixpark gebouwd. Senioren? Ja, maar... Ron loopt minstens vier keer per week hard en Betsy zeker twee maal per week. En dat doen meer toekomstige bewoners!

Hardlopen in Beatrixpark

"Nu onze drie kinderen alweer een tijdje het huis uit zijn, wordt dit huis te groot", vertelt Ron. "We hebben het hier nog steeds naar ons zin, hadden onze bovenverdieping net opgeknapt, en zochten niet naar een nieuwe woning. Maar toen we de plannen voor ParkEntree zagen, waren we meteen 'om'. Vlakbij de stad, de bioscoop, de tram. En naast het Beatrixpark waar wij fijn hardlopen en onze vijf kleinkinderen graag in Fort Drakensteijn spelen. Dus hebben we er een prachtige Hofbungalow gekocht."

Hofbungalow

Ron is nèt met pensioen. Betsy werkt drie dagen per week met veel plezier in een Geriatrisch Centrum, maar ze wil in 2019 met pensioen. Enthousiast toont Betsy de brochure: "Onze hofbungalow met een leuke living, twee slaapkamers beneden en een hobbykamer op de eerste etage. En een eigen parkeerplek. Vanuit de living loop je zo de tuin in. Nu nog inwonen bij onze dochter, want we waren ons huis supersnel kwijt! Anke Bodewes Makelaardij zette ons huis op Funda, er kwamen op één middag 16 stellen kijken en een dag later was het verkocht."

Kennismaken bij high tea

Op 17 oktober maakten ze voor het eerst kennis met hun nieuwe buren. Hospitalitymanager en conceptontwikkelaar Alex Sievers van Vitaal&Zo organiseerde voor de toekomstige bewoners een gezellige 'kennismakings high tea' in De Beurs. Ontmoeten en genieten van het leven staan centraal in ParkEntree. "Allemaal mensen zijn die enthousiast en vol leven samen in één project gaan wonen."

4 reacties
Meer berichten