Logo nieuwestadsblad.nl


Spekkie 'viert' zijn jubileum in het asiel

Spekkie, een gevonden Duitse Herder van 10 jaar, verblijft in Schiedam sinds oktober 2016. Hij heeft dus de twijfelachtige eer dat feit te ‘vieren’. Eigenlijk triest dat een dier zolang in een asiel verblijft, in zijn geval zal zijn leeftijd ook wel meespelen. Spekkie, een naam niet zomaar gegeven, hij droeg ongeveer 10 kilo overgewicht met zich mee. Nu na 1 jaar hard trainen ziet hij eruit zoals hij eruit moet zien een knappe vent.

Spekkie is een grappige hond die de regie liever in eigen poten houdt. Het uitvallen naar andere honden heeft hij perfect onder de knie. Commando’s zoals een zit, of naar dat mens kijken aan de andere kant van de lijn, kosten wat meer moeite.

Spekkie zoekt een thuis met een grote tuin, of een terrein waar hij zijn dagelijks kan trainen, zodat die overbodige kilootjes eraf blijven. Heb jij de ruimte voor deze knappe man? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 112 (locatie Schiedam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-hargahoeve graag tot ziens.

1 reactie
Meer berichten