Logo nieuwestadsblad.nl


Mini-cursus over Voeding & Vitaliteit

Op 10, 24 en 31 oktober van 19.45-22.00 uur organiseert Praktijk Eet & Leef Schiedam een mini-cursus over de invloed van voeding op de gezondheid. Er komen veel actuele vraagstukken aan bod. Het aanbod in de supermarkt is enorm. De voedingsadviezen komen uit vele hoeken en zijn soms erg uiteenlopend. Wat is wijsheid? Waarom zijn er zoveel mensen met overgewicht? Sommige mensen lijken in gewicht aan te komen door de lucht. Hoe zit dat? Klachten zoals hoofdpijn, darmproblemen, moeheid, burn out, te hoog cholesterol, depressie, energie-dips, slecht slapen, menstruatieproblemen, diabetes en slaapapneu kunnen verbeteren of juist verergeren door hetgeen we eten en drinken.
Wil jij beter begrijpen hoe je voeding in jouw voordeel kunt laten werken en wat gezonde voeding voor jou kan betekenen? Geef je op. Deze cursus is misschien wel dé manier om gezonde voeding thuis (weer) op de kaart te zetten. Laat je inwendig vuurtje aanwakkeren, je motivatie oppeppen. Ik zal veel vertellen, maar ontvang ook graag feedback en vragen tussendoor, zodat er een gezellige interactieve sfeer ontstaat. Voelt het goed? Schrijf je dan snel in.
De cursus vindt plaats in centrum LEEF, Over de Vesten 5. De kosten voor de gehele cursus bedragen 75 euro. Kom je met zijn twee, dan krijg je 7,50 euro korting pp! In november wordt de cursus ook gegeven op de woensdagochtend. Jezelf opgeven kan via info@eetenleefschiedam.nl. Meer info op Facebook of www.eetenleefschiedam.nl/mini-cursus

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox