Logo nieuwestadsblad.nl


Belangstelling Vakantieterras groot

Schiedam - Maar liefst 90 bezoekertjes meldden zich 26 juli voor het vakantieterras. Het thema was carnaval, de brassband onder leiding van Ray Graaf (zie foto) ?oogstte veel succes. Het weer was goed en de mooist verklede kinderen konden een prijsje winnen.

Voor het volgende terras (woensdag 2 augustus) staat Sport & Spel in de schijnwerpers, met als locatie het Marconiplantsoen (gecombineerd met de Buurtpost Ohmstraat). Helaas kan het geplande voetbaltoernooi niet doorgaan, maar met de pannakooi kun je ook weer je hart ophalen. Een verdere greep uit de activiteiten: Oudhollandse spelletjes, schminken, mascotte, springkussen, handmassage, workshop fruitsaté, DJ Rony en knutselen van 13:00 - 14:30 onder leiding van Esther Pieterse. Hapjes worden verzorgd door de Mama-Mia's. Ook het WOT is weer present met een spreekuur op de informatiestand.

Verder op de agenda: Multi-Culti Hollandia

9 Augustus is het Internationale Spelletjesdag. Bij deze gelegenheid is er ook aandacht voor een Zumba-demo, Flamenco-dans en een Kick Fun-demo.

Deelname:

Aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p.

Voor nadere info:

acarty@dock.nl

Vakantieterras: Van 12 juli t/m 16 augustus iedere woensdag tijdens de grote vakantie tussen 13:00 en 17:00 uur activiteiten op diverse pleinen in de wijk Schiedam-Oost. Waarbij naast DOCK en diverse andere organisaties ook buurtbewoners betrokken zijn bij de organisatie! Deelname d.m.v. aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p. (Gemelde activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen)

Reageer als eerste
Meer berichten