• Alles
  • (1)
    Religie
  • (38)
    Cursus-Workshop
  • (2)
    Kinderevenement

Introductiecursus Qi Gong & Tai Chi Tao

woensdag 16 januari 10:00 - 11:15 uur

Vincent

Behoefte aan meer ontspanning en meer energie?

Kom dan eens ervaren wat de vloeiende, cyclische bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao voor je kunnen betekenen. Beide vormen zijn er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen en om je levenskracht, je qi (ook wel gespeld als chi) te laten stromen zodat je je vitaler en gezonder gaat voelen.

6 woensdag ochtenden van 10.00 - 11.15 uur: 16, 23 en 30 januari, 6, 13 en 20 februari

In deze cursus maak je kennis met de basisprincipes van de Qi Gong, waaronder de Innerlijke glimlach, de drie tantiens (energiecentra in je lichaam) en de vijf elementen. Ook leer je een aantal eenvoudige, maar heel mooie en rustgevende ‘vormen’ waarmee je ook thuis aan de slag kunt.

Hoe zien de lessen eruit?

We beginnen altijd met een zit meditatie (op een stoel), daarna een aantal staande oefeningen, zoals de warming up Qi Gong en dan de trage, ritmische en vloeiende bewegingen van de ‘Qi Gong vormen’. In de oefeningen staan adem, beweging en bewustzijn centraal en werken vloeiend samen. Vanuit een zachte aandacht, de innerlijke glimlach, nodigen we het lichaam uit om te bewegen, te ontspannen en weer soepel te worden.

Meer informatie: http://innerlijkeglimlach.nl/introductiecursus%20qi%20gong%20&%20tai%20chi%20tao.htmlVincent
deel deze activiteit

Locatie

Lukay
Schiedam
Kerklaan 7
3121kc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.